Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
23.9.2009, Jakub Doležal, aktualita
Světový gigant společnost IBM se domnívá, že Indie se již brzy stane jedničkou v oblasti IT, tedy přesněji v přijímání nových technologií. Indické společnosti prý přemýšlí více o své budoucnosti než ostatní společnosti po celé Zemi. IBM...
Tarman (118) | 23.9.200913:44
No tak pokud to u nás neni počítač v kanceláři, kde to vcelku jde, tak spíš P2­-P3 400­-800MHz a 128MB RAM...
Odpovědět0  0
Jakub Doležal (143) | 23.9.200918:01
V obou firmach jsou pocitace vybaveny procesory Pentium 4, operacni pamet v rozmezi 256 az 512 MB RAM. Uprimne lituji lidi, kteri s tim museji pracovat.
Odpovědět0  0
JohnnyX (53) | 24.9.200910:01
no nevim jestli pc kancelarich jsou zrovna to, oc IBM bezi
Odpovědět0  0
m.snapka (14) | 24.9.200910:59
Spíše než toto by mne zajímalo, kde se zde jednoho dne z ničeho nic objevil pan Doležal a začal na nás chrlit kromě informací své leckdy poněkud zavádějící názory typu Radek Hulán ­(pro ty méně znalé...zkuste to googlit­). Do aktuality patří ověřené INFORMACE, ne OSOBNÍ NÁZORY. Pokud Vám to pan Vítek neřekl, zkuste se jej zeptat. Kromě toho ale souhlasím s předchozím příspěvkem ­- myslím že osobní PC od firmy IBM jsem viděl naposledy asi 5 let zpátky při jeho recyklaci... IBM se totiž zabývá poněkud jiným sektorem trhu s IT. ­(jo, a P4ky v kanclu? To by musel být admin blbec aby zaměstnancům dával herní mašiny...do kanclu stačí P3@ 700 MHz s 256 MB RAM a grafikou S3 Trio; pro Pražáky Intel Atom N230 ;­-­) ­)
Pardon, ale tohle jsem při čtení Vašich příspěvků dusil pěkně dlouho. Ave
Odpovědět0  0
Jakub Doležal (143) | 24.9.200913:46
Dobrý den,
snažím se každou aktualitu napsat co nejvíce objektivně. Na konci si pak občas dovolím osobní názor, abych tím rozpoutal ­(hodnotnou­) diskuzi ze které se poučím a získám názory ostatních o daném tématu.

Porovnávat mne s p. Hulánem je trochu přitažené za vlasy, ale chápu, že pokud si rád čtete jen souhrn informací, jsou pro Vás moje aktuality něčím naprosto nezkousnutelným.

Nyní si dovolím lehkou poznámku k osvětlení mého názoru publikovaného v aktualitě. Indie se nestane jedničkou protože nakoupí výrobky pouze od IBM. Indie se stane jedničkou protože většina firem neustále inovuje své technologie, což samozřejmě čítá i počítače jednotlivých zaměstatnců. Ze svých skromných zkušeností ohledně IT v ČR jsem usoudil, že míra investic do nákupu nových věcí­(pc, notebooky, servery­) je velmi malá a to i u velkých podniků. Chtěl jsem se pak v diskuzi dočíst, zda­-li je můj názor správný, či nikoliv.

Každopádně děkuji i za Váš názor, neboť pokud zjistím, že jsou moje aktuality pobuřující, či neodborné, pak přehodnotím svůj způsob psaní.
Odpovědět0  0
mch81 (423) | 25.9.200917:15
Nechápu, proč P4 vám přijde výkonný stroj a PIII jako že stačí, proč ne třeba starý Pentium na 75MHz nebo 486? Určitě i dneska by se dal najít sw, který by na tom fungoval :­-­). 256MB je dneska dobrý na co? Na win XP to zabere samotný systém, pokud se na něj dá service pack a drivery k různému hw; na tom se pak dá pustit maximálně tak solitaire nebo browser, pokud nebude člověk používat víc záložek než dvě.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.